Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-20.0%
NEW

Mască - peeling pentru scalp-Lador, Tea tree Scalp Clinic Pack, 200 ml

Lador
Disponibil
(3)
Vezi toate recenziile

Lador, Tea tree Scalp Clinic Pack este o mască-peeling pentru păr si scalp care curata scalpul, stimuleaza circulația sângelui și procesele metabolice celulelor pielii. Ameliorează sănătatea scalpului, intărește părul și stimulează cresterea lui, hidratează, elimină mătreața, compate uscarea și exfolierea pielii.

Tara de origine
Coreea de Sud
Volum
200 ml
Brand
Lador
164 MDL 205 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Lador, Tea tree Scalp Clinic Pack este o mască-peeling pentru păr si scalp care curata scalpul, stimuleaza circulația sângelui și procesele metabolice celulelor pielii. Ameliorează sănătatea scalpului, intărește părul și stimulează cresterea lui, hidratează, elimină mătreața si combate uscarea. Când scalpul este curățat și porii sunt deschiși, substanțele nutritive sunt ușor absorbite, asimilate, iar părul devine frumos, sănătos și strălucitor. Principalele componente active sunt:

  • Uleiul de arbore de ceai este principalul ingredient al acestui tratament,are un efect foarte benefic asupra parului si ajuta la  întărirea lui, combate matreata, previne subțierea și căderea părulul, ajută părul fragil să-și redobândească vigoarea, ajuta la reîmprospătarea parului prea gras, ameliorează iritarea scalpului, are un efect calmant.
  • Menta oferă un efect foarte plăcut de răcoare ușoară.
  • Propolisul prezent în mască are un efect antimicrobian, deci este foarte eficient în combaterea mătreții. Conține rășini vegetale, vitamine și săruri minerale, care vindecă și întăresc în mod eficient părul, redându-i strălucire și suplețe.
  • Secreție de melc, care este renumită pentru regenerarea pielii, stimuleaza innoirea celulara, hidrateaza.

Cum folosim? Se spală părul cu șampon și se usucă cu un prosop, masca se aplică pe toată lungimea, inclusiv la rădăcini, după care trebuie să masați ușor pielea scalpului timp de 2-3 minute și se clătește bine cu apă călduță, nu fierbinte. Utilizați 1-2 ori pe săptămână.

Recenzii
09.09.2022
De când folosesc acest peeling am simțit că părul meu se menține mai mult timp curat și a început să crească mai rapid.
01.07.2022
Produsul își merită prețul. Previne mătreața, previne căderea părului. Are un efect de prospețime. Oferă un efect plăcut de răcoare. Îngrijire că la salon
02.02.2022
Mi-a plăcut ft mult aces peeling,.. lasă senzația de prospețime.. produsul își face efectul …mulțumită
Produse noi