-9.6%
NEW

Masca alginata -Lindsay,Snow White Modeling Mask

Indisponibil

Masca alginata Snow White confera inalbire intense tenului feței și lupta împotriva petelor de vârstă.

Volum
240 ml
Tara de origine
Coreea de Sud
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

122 MDL 135 MDL
Anunță când va fi în stoc

Masca alginata Snow White confera inalbire intense tenului feței și lupta împotriva petelor de vârstă. Produsul are un efect de inalbire vizibil de la prima aplicație, în plus, are un efect cumulativ pronunțat, datorită căreia chiar și întunecarea puternică a pielii după mai multe aplicații va deveni vizibil mai inalbită, iar pistruii și pigmentarea ușoară vor dispărea complet. De asemenea masca are un effect de lifting, hidratează și hrănește pielea, strânge porii și restabilește echilibrul de sebum.

Se potriveste pentru orice tip de piele cu pigmentare excesivă de diverse origini. Petele de vârstă, roșeața, post-acneea, ton neuniform.

Mod de folosire:Înainte de a aplica masca de alginat, pielea trebuie curățată bine și pregătită cu un toner. Sub mască, puteți aplica un produs suplimentar, poate fi un ser, o emulsie. Pulberea de alginat se diluează cu apă în proporție de 10 linguri (fără vîrf) cu până la 7-8 linguri de apă până când obținem un amestec  asemănător cu smântână ce are conținut scăzut de grăsimi. Aplicați uniform pe pielea feței (timp de aproximativ 20-30 de minute) și îndepărtați-o cu atenție. Nu trebuie să spălați fața. Curățați masca rămasă pe piele cu un tampon de bumbac cu toner.

Ingrediente:Diatomaceous Earth, Glucose, Algin, Calcium Sulfate, Tetrapotassium Pyrophosphate, Magnesium Carbonate, Allantoin,Potassium Alginate, Hyaluronic Acid, Colloidal Gold, Cellulose Gum, Mica, Synthetic Fluorphlogophite, CI 77491, Titanium Dioxide, CI 77492, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate,Fragrance

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Cele mai vândute
Produse noi