Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Natures Way, Alive! Teen Multi for Him, 50 Gummies

Nature’s Way
Indisponibil

Natures Way, Alive! Teen Multi for Him, 50 Gummies: Corpul unui adolescent are nevoie de vitamine și minerale suplimentare la fel de mult ca și corpul copilului, deoarece aceasta este o altă etapă importantă în dezvoltarea corpului.

Tara de origine
SUA
Brand
Nature’s Way
415 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Natures Way, Alive! Teen Multi for Him, 50 Gummies: Corpul unui adolescent are nevoie de vitamine și minerale suplimentare la fel de mult ca și corpul copilului, deoarece aceasta este o altă etapă importantă în dezvoltarea corpului. Complex multivitaminic Nature's Way Alive! Teen Multi for Him pentru băieți conține 17 dintre cele mai necesare substanțe nutritive. Acest complex va ajuta corpul copilului să se dezvolte armonios, să întărească sistemul imunitar și sistemul cardiovascular, să amelioreze oboseala patologică și să umple copilul cu energie.

Complexul multivitaminic nu conține aditivi chimici nocivi și gelatină, nu conține ouă, drojdie, grâu, arahide și urme de produse lactate, ceea ce va ajuta la evitarea alergiilor alimentare la un copil. Aditivul are un gust fructat plăcut și este disponibil într-o formă convenabilă de mestecat pentru a facilita înghițirea.

Modul de administrare:Pentru copiii de la 13 ani și mai mari! Luați 2 comprimate masticabile zilnic în timpul mesei.

Alte ingrediente:sirop de glucoză, zaharoză, apă purificată, pectină, acid citric, citrat de sodiu, arome naturale, culori de suc de legume și fructe, ulei de nucă de cocos, ceară de carnauba

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi