NEW

Now Foods, CoQ10, 30 mg, 60 Veg Capsules

Now Foods
Disponibil

Coenzima Q10 (CoQ10) este un compus asemănător vitaminelor care joacă un rol major în producția de energie celulară. Coenzima Q10 se găsește în tot corpul, dar cea mai mare parte este concentrată în inimă, ficat și rinichi.

Tara de origine
SUA
Volum
60 veg capsule
Brand
Now Foods
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

223 MDL
 1. 10
 2. 20
 3. 30
 4. 40
 5. 50
 6. 60
 7. 70
 8. 80
 9. 90
 10. 100
Adaugă în coș
 • Sănătatea cardiovasculară
 • Sprijină funcția inimii
 • Producția de energie la nivel celular

Coenzima Q10 (CoQ10) este un compus asemănător vitaminelor care joacă un rol major în producția de energie celulară. Coenzima Q10 se găsește în tot corpul, dar cea mai mare parte este concentrată în inimă, ficat și rinichi. Producția sa scade odată cu înaintarea în vârstă. Coenzima Q10 elimină radicalii liberi din membranele celulare și din vasele de sânge. Ani de cercetare științifică au arătat că CoQ10 susține sănătatea cardiovasculară.

Recomandări de utilizare: Luați 1 capsulă de 1-3 ori pe zi la mese.  

 

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi