NEW

Now Foods, L-Glutamine, 500 mg, 120 Veg Capsules

Now Foods
Disponibil

Now Foods, L-Glutamina, 500 mg, 120 capsule vegetale Glutamina este considerată un aminoacid esențial condiționat, ceea ce înseamnă că, în anumite circumstanțe, organismul poate avea nevoie de mai multă glutamină decât poate produce.

Tara de origine
SUA
Volum
120 capsule
Brand
Now Foods
285 MDL
 1. 10
 2. 20
 3. 30
 4. 40
 5. 50
 6. 60
 7. 70
 8. 80
 9. 90
 10. 100
Adaugă în coș

Now Foods, L-Glutamina, 500 mg, 120 capsule vegetale Glutamina este considerată un aminoacid esențial condiționat, ceea ce înseamnă că, în anumite circumstanțe, organismul poate avea nevoie de mai multă glutamină decât poate produce. În organism, glutamina funcționează ca un important transportator de azot și este esențială pentru menținerea echilibrului sănătos al azotului. Glutamina, de asemenea, acționează ca un combustibil principal pentru celulele în creșterea rapidă ale sistemului imunitar și ale tractului gastro-intestinal. Mod de administrare: Se recomandă câte o capsulă de 1 până la 3 ori pe zi, de preferință între mese.

 • Amino acid
 • Sprijină imunitatea
 • Purtător de azot

Recomandări de utilizare: Luați 1 capsulă de 1-3 ori pe zi, de preferință între mese.

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi