NEW

Now Foods, Super Enzymes, 90 capsule

Now Foods
Disponibil

Now Foods, Super Enzymes, 90 capsule-cumpara acum din toate magazinele Herb.md cu o calitate inalta si un pret accesibil.

Volum
90 capsule
Brand
Now Foods
397 MDL
 1. 10
 2. 20
 3. 30
 4. 40
 5. 50
 6. 60
 7. 70
 8. 80
 9. 90
 10. 100
Adaugă în coș

Super Enzyme reprezintă combinația țintă a enzimelor din plante (din papaya și ananas) și origine animală, asigura digestia proteinelor, carbohidraților (simple și complexe), grăsimilor în cazul insuficienței secreției gastrice și intestinale. Se utilizeaza in tratamentul bolilor degenerative cronice ale sistemului digestiv, insuficiență enzimatică a tractului gastrointestinal, pentru întărirea imunității, ameliorarea proceselor inflamatorii, curățarea fluxului sanguin. Super enzimele lucrează în organism în etape, un tip de enzimă activează altul. Fiecare tip de enzimă este specializat într-un anumit tip de substrat și îl schimbă doar într-un anumit mod. Prin urmare, organismul trebuie să ofere un set cât mai larg de enzime, astfel încât să nu existe un spațiu gol între ele.
Papaină (din papaya) și Bromelain (din ananas) sunt enzime de origine vegetală, care asigură digestia proteinelor și grăsimilor cu secreție gastrointestinală insuficientă.
Betaina este un hepatoprotector, reduce nivelul de trigliceride din sânge, normalizează digestia cu dispepsie și digestie lentă. Extractul de bilă bovină emulsionează grăsimile, îmbunătățindu-le digestia. Această componentă este foarte importantă pentru disfuncțiile ficatului și vezicii biliare. Papaya crește durata și eficacitatea întregii formule Super Enzime.  

Indicații de utilizare:

 1. - Boli cronice ale sistemului digestiv, deficiență enzimatică, supraalimentare, constipație, flatulență, incapacitatea de a mânca legume și fructe proaspete.
 2. - Dureri de cap, migrene.
 3. - Tulburări ale somnului asociate cu o digestie slabă.
 4. - Inflamatii de tot felul.
 5. - Infecții virale.
 6. - Astm bronșic
 7. - Reumatismul articulațiilor și țesuturilor moi, tromboflebite, tromboze, artrite, restaurarea funcțiilor sistemului musculo-scheletic, boli reumatice.
 8. - Eliminarea produselor metabolice toxice.
 9. - Mastopatie fibrocistică la femei.

Se recomandă să luați: ca supliment alimentar biologic activ, 1 comprimat de 2-3 ori pe zi, timp de 40 de minute înainte sau în timpul meselor. În bolile severe, doza poate fi crescută de 2-3 ori. Consultați un medic înainte de a lua produsul. Nu depășiți doza indicată.

Precauții: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Produsul nu este un substituent pentru mâncare. Nu depășiți doza recomandată. Producătorul nu este responsabil pentru daunele cauzate ca urmare a utilizării sau depozitării necorespunzătoare a produsului.  

Supplement Facts
Serving Size: 1 Tablet
  Amount Per Serving %Daily Value*
Calcium (from Calcium Carbonate) 20 mg 2%
Betaine HCI 200 mg
Ox Bile Extract (min. 45% Total Cholic Acids) 100 mg
Papaya Fruit Powder 45 mg
Enzyme Blend: Pancreatin 10X Supplying: Amylase 20,000 USP Units † Protease 20,000 USP Units † Lipase 1,600 USP Units † 182 mg
Bromelain (from Pineapple) 120 GDU
Papain (from Papaya) 100,000 FCC PU
Cellulase 10 FCC CU
Pepsin 500,000 FCC Pepsin Units
†Daily Value not established.

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi