NEW

Now Foods, Vitamin C-500 With Rose Hips, Antioxidant Protection, 250 comprimate

Now Foods
Disponibil

Vitamina C este o substanță activă importantă pentru organismul nostru, este binecunoscută pentru rolul său vital în funcționarea sistemului imunitar. Este un antioxidant extrem de eficient care poate proteja structurile organismului de deteriorarea oxidativă cauzată de procesul metabolic natural, precum și de factorii nocivi exogeni.

Volum
250 tablete
Tara de origine
SUA
Brand
Now Foods
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

295 MDL
 1. 10
 2. 20
 3. 30
 4. 40
 5. 50
 6. 60
 7. 70
 8. 80
 9. 90
 10. 100
Adaugă în coș

Vitamina C este o substanță activă importantă pentru organismul nostru, este binecunoscută pentru rolul său vital în funcționarea sistemului imunitar. Este un antioxidant extrem de eficient care poate proteja structurile organismului de deteriorarea oxidativă cauzată de procesul metabolic natural, precum și de factorii nocivi exogeni. Într-o perioadă în care infecțiile virale fac ravagii și sistemul imunitar în sine nu poate rezista și face față bolilor.

Now Foods Vitamin C - 500 este un produs pe care trebuie să îl aibă fiecare familie. 500 mg de vitamina C în fiecare tabletă îi permite să fie luată de toți membrii familiei, chiar şi  de copii, iar organismul copilului are nevoie în special de sprijin în timpul răcelilor și răspândirea bolilor și infecțiilor. Vitamina C este esențială și pentru producția de colagen și, prin urmare, este importantă pentru pielea sănătoasă, oasele și articulațiile. Vitamina C este esențială pentru metabolismul aminoacizilor și utilizarea multor nutrienți, cum ar fi acidul folic și fierul. Și măceșele din compoziție sunt surse naturale și foarte bogate de acid ascorbic.

4 situații critice când se recomandă să luați VITAMINA C - 500:

 • Dacă vă simțiți rău, luați o doză de șoc de vitamina C (6-8 g)
 • Dacă sunteți deja bolnav și doriți să ajutați corpul să-și recapete puterea
 • Dacă aveți activitate fizică ridicată și exerciții fizice regulate
 • Dacă aveți stres emoțional, examen sau pregătire pentru screening

Recomandări de utilizare: Luați 1 comprimat de 1 până la 3 ori pe zi cu mâncare. Conținut 1 tableta:

 • Vitamina C (sub formă de acid ascorbic) 500 mg
 • Pulbere de trandafir (Rosa canina) (Fructe) 40 mg

Alte ingrediente: celuloză, acid stearic (sursă vegetală), stearat de magneziu (sursă vegetală), silicon și acoperire vegetariană.  

 

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi