Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Now Solutions, Coconut Oil, 207 ml

Now Foods
Disponibil

Uleiul natural de nucă de cocos este bogat în grăsimi saturate utile pentru piele, ceea ce îl face un produs excelent de utilizare pentru toate tipurile de piele atit pe fata cit si pe corp. Uleiul unic netezeşte pielea si o face mai gingasă si matasoasă la atingere.

Tara de origine
SUA
Volum
207 ml
Brand
Now Foods
188 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Uleiul natural de nucă de cocos este bogat în grăsimi saturate utile pentru piele, ceea ce îl face un produs excelent de utilizare pentru toate tipurile de piele atit pe fata cit si pe corp. Uleiul unic netezeşte pielea si o face mai gingasă si matasoasă la atingere. Produsul este, de asemenea, o alternativă naturală la hidratantele chimice, uleiurile și balsamurile vândute în magazine destinate îngrijirii scalpului. Uleiul natural de nucă de cocos se dobindeste prin extracție mecanică dintr-un fruct de nucă de cocos și apoi dezodorizat. Ţinut la o temperatură scăzută textura lui este solidă, dar la o temperatură chiar puţin peste temperatura camerei el începe să se topească. Prin urmare, nu există nicio problemă cu aplicația.

Mod de aplicare: Aplicați seara înainte de a merge la culcare pe părțile uscate ale corpului - mâini, coate, genunchi, picioare. Consumul este mic, deoarece este destul de uleios.

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi