NEW

Now Solutions, Coconut Oil, 207 ml

Now Foods
Disponibil

Uleiul natural de nucă de cocos este bogat în grăsimi saturate utile pentru piele, ceea ce îl face un produs excelent de utilizare pentru toate tipurile de piele atit pe fata cit si pe corp. Uleiul unic netezeşte pielea si o face mai gingasă si matasoasă la atingere.

Tara de origine
SUA
Volum
207 ml
Brand
Now Foods
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

188 MDL
  1. 10
  2. 20
  3. 30
  4. 40
  5. 50
  6. 60
  7. 70
  8. 80
  9. 90
  10. 100
Adaugă în coș

Uleiul natural de nucă de cocos este bogat în grăsimi saturate utile pentru piele, ceea ce îl face un produs excelent de utilizare pentru toate tipurile de piele atit pe fata cit si pe corp. Uleiul unic netezeşte pielea si o face mai gingasă si matasoasă la atingere. Produsul este, de asemenea, o alternativă naturală la hidratantele chimice, uleiurile și balsamurile vândute în magazine destinate îngrijirii scalpului. Uleiul natural de nucă de cocos se dobindeste prin extracție mecanică dintr-un fruct de nucă de cocos și apoi dezodorizat. Ţinut la o temperatură scăzută textura lui este solidă, dar la o temperatură chiar puţin peste temperatura camerei el începe să se topească. Prin urmare, nu există nicio problemă cu aplicația.

Mod de aplicare: Aplicați seara înainte de a merge la culcare pe părțile uscate ale corpului - mâini, coate, genunchi, picioare. Consumul este mic, deoarece este destul de uleios.

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Cele mai vândute
Produse noi