NEW

Pulbere organica de spirulina, California Gold Nutrition, Superfoods, Organic Spirulina Powder, 240 g

California GOLD Nutrition
Indisponibil

Spirulina (Arthrospira platensis) este o alge albastru-verde care conține substanțe nutritive naturale, cum ar fi proteine, ficocianină, clorofilă și carotenoide. Acest super aliment este una dintre cele mai nutritive și foarte concentrate surse de hrană din lume.

Volum
240 gr
Tara de origine
SUA
Brand
California GOLD Nutrition
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

435 MDL
Anunță când va fi în stoc

Spirulina (Arthrospira platensis) este o alge albastru-verde care conține substanțe nutritive naturale, cum ar fi proteine, ficocianină, clorofilă și carotenoide. Acest super aliment este una dintre cele mai nutritive și foarte concentrate surse de hrană din lume.

Сalifornia Gold Nutrition Superfoods Organic Spirulina Powder este fabricat exclusiv din materii prime de la Parry Nutraceuticals, cultivate în condiții curate, cu control de laborator. Spirulina are un gust tipic de verdeață cu note moi pe bază de plante și merge bine cu o varietate de fructe de pădure, fructe și legume.

Metoda de administrare:

Se poate de consumat o porție sau mai multe porții pe zi.. Adăugați în smoothie. Se adaugă și  la produsele de patiserie preferate.

După deschiderea ambalajului, se recomandă ca produsul să fie consumat în decurs de 6 luni.

Avertisment

Produsul este închis ermetic din motive de siguranță. Se recomandă depozitarea la o temperatură controlată a camerei de 20-25 °. Condițiile necorespunzătoare de depozitare, cum ar fi expunerea prelungită la lumina directă a soarelui, temperatura ridicată și umiditatea, pot duce la o deteriorare a calității produsului în timp.

Supplement Facts
Serving Size: 1 tsp. (3 g^)
Servings Per Container: 80
  Amount Per Serving %Daily Value*
Calories 10  
Total Fat 0 g 0%
Saturated Fat 0 g 0%
Trans Fat 0 g  
Cholesterol 0 mg 0%
Sodium 20 mg 1%
Total Carbohydrate <1 g <1%
Dietary Fiber 0 g 0%
Total Sugars 0 g  
Includes 0 g Added Sugars   0%
Protein 0 g  
Iron 1.3 mg 8%
Not a significant source of Vitamin D, Calcium & Potassium. * The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice. ^3 grams per 1 tsp. is an average. Individual scooping technique may yield less or more than 3 grams.

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi