NEW

Reviva Labs, Ultra Rich Ultra Light Daytime Moisturizer, Crema faciala

Indisponibil

Reviva Labs, Ultra Rich Ultra Light Daytime Moisturizer, Crema faciala

100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

275 MDL
Anunță când va fi în stoc
Ultra Rich Ultra Light Daytime Moisturizer de la Reviva Labs este o cremă excelentă de zi cu vitamina C pentru pielea normală, uscată sau sensibilă. Îmbunătățește textura pielii și o protejează de poluanți, radicali liberi și pierderi de umiditate. Crema conține extracte biologice de plante unice și uleiuri de plante care au un efect benefic asupra pielii.   Caracteristicile principale ale cremei de zi cu vitamina C: -Conține vitamina C, precum și extracte biologice de plante unice și uleiuri vegetale rafinate, care ajută la păstrarea umidității în celulele pielii. -Hidratează, hrănește și înmoaie perfect. - Elimină uscăciunea și descuamarea. -Face pielea moale, netedă și catifelată. -Ofera un sentiment de confort pielii de dimineață până seara. - Îmbunătățește vizibil starea și tenul pielii. -Se potriveste perfect ca baza de machiaj.   Mod de aplicare: Aplicați o cantitate mică pe pielea curățată și tonificată ca ultimul pas în rutina de îngrijire a pielii. Se potriveste minunat ca baza sub machiaj.   Ingrediente: Demineralized spring water, soybean oil, sesame oil, stearic acid, glyceryl stearate, glycerin (veg.), vitamin C sodium, lactic acid, beta carotene, jojoba oil, extracts of: hops, (and) rosemary, (and) horsetail, (and) pine cone, (and) lemon; natural essential oil fragrance, potassium sorbate, sodium benzoate and citric acid.  

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi