Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.
Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

SKIN1004

herb.md

Brand-ul corean SKIN1004, fondat în anul 2012, cunoscut pentru faptul că în lista sa de ingrediente se regăsesc doar ingrediente naturale și este concentrat îndeosebi pe păstrarea purității extractului de centella asiatică în formulele produselor sale. Conform filosofiei brand-ului, se insistă la folosirea ingredientelor organice și pure, iar produsele sale vă vor ajuta în dezvoltarea unei puteri naturale a pielii, fiecare produs asigură o concentrație maximă posibilă a centellei asiatice, fără adaosuri ineficiente și pigmenți artificiali.

La etapa inițială de creare a brand-ului , creatorii SKIN1004 erau în căutarea unei materii prime de înaltă calitate, care să se potrivească pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cea sensibilă.  Cercetările fondatorilor i-au adus în Madagascar – cea mai veche insulă pe pământ – unde au descoperit cum este utilizată Centella Asiatică datorită proprietăților sale de vindecare și de protecție a pielii folosită în scop de tratament.

Brand-ul este format din 4 colecții de bază, fiecare fiind îndreptată spre diferite probleme ale tenului:

  • Centella;
  • Hyalu-cica;
  • Tone Brightening;
  • Zombie Beauty.

Ingredientul de bază în toate produsele este Centella Asiatică, excepție fiind categoria Zombie Beauty.

Centella Asiatică

Centella Asiatică sau Cica reprezintă o plantă, care are capacitatea de a vă salva pielea, exact acesta fiind motivul popularității acestui ingredient în fabricarea produselor de îngrijire. Dacă aveți o pasiune aparte pentru cosmetica coreeană, atunci sigur ați mai întâlnit acest ingredient. Centella este bine cunoscută datorită capacității sale antioxidante, dar și pentru faptul că hidratează și hrănește pielea.

Colecția produselor pe bază de Centella este focusată pe utilizarea unor concentrații mari de Centella Asiatica pentru a calma, hidrata, echilibra și restabili pielea deteriorată și sensibilă.

Madagascar Centella, Light Cleansing Oil, 30 ml/200 ml – soluție pe bază de ulei de cocos, îndepărtează ușor machiajul, impuritățile, sebumul și crema cu protecție solară, fără a irita zona din jurul ochilor. Conține 6 tipuri de uleiuri botanice, ceea ce face ca produsul să nu usuce pielea, nu o irită și se potrivește tenului sensibil.

Ingredientul cheie:

Centella asiatica extract (10.000ppm) – calmează și regenerează pielea.

Mod de aplicare: Aplicați câteva picături de ulei pe pielea uscată, iar cu mișcări circulare răspândiți produsul pe piele și masați-l, adăugați o cantitate minimă de apă pentru a crea o emulsie asemănătoare cu un lăptișor, apoi clătiți cu apă caldă.

Madagascar Centella Ampoule Foam, 20 ml/125 ml – o spumă de curățare cu un nivel pH perfect, care eficient îndepărtează machiajul și impuritățile fără a lăsa senzația de uscăciune. Consistența spumei de curățare vă va reaminti textura unei măști din argilă, dar o dată ce adăugați cantitatea necesară de apă, veți primi o spumă densă dintr-o cantitate de produs egală cu un bob de mazăre.

 

 

Ingredientul cheie:

Centella asiatica extract (33%) – calmează și regenerează pielea.

Mod de aplicare: Spumați o cantitate mică de produs pe palmele umede și masați pe față timp de 1-2 minute, după clătiți cu apă caldă.

Madagascar Centella Toning Toner, 30 ml/210 ml – un toner exfoliant delicat, potrivit pentru aplicarea zilnică, ajută la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii fără exfolianți fizici invazivi. Tonerul acționează delicat, dar eficient și astfel, se potrivește tuturor tipurilor de piele, în special este potrivit pielii sensibile și celei predispuse la acnee.

Ingrediente cheie:

PHA (Gluconolactonă) – exfoliază și îndepărtează celulele moarte ale pielii fără a irita pielea.

Centella asiatica extract (84%) – calmează și regenerează pielea.

Mod de aplicare: Aplicați o cantitate suficientă de produs pe o dischetă din bumbac sau direct pe palme, tamponați ușor pielea și lăsați produsul pentru a se absorbi în piele.

Madagascar Centella Ampoule, 30 ml/55 ml/100 ml – ampulă calmantă, care ajută la restabilirea și calmarea pielii, afectată de mediul nefavorabil. Produs potrivit pentru toate tipurile pielii. Ser exclusiv pentru conținutul 100% a extractului de centella asiatică, oferă un efect de calmare pielii iritate, inclusiv celei cu acnee. Textura apoasă a fiolei se absoarbe în doar câteva secunde în piele fără a lăsa urme lipicioase și în timp record calmează pielea.

Ingredientul cheie:

Centella asiatica extract 100% – calmează și regenerează pielea.

Mod de aplicare: Răspândiți cantitatea necesară de produs pe piele, folosiți mișcări de masaj la aplicare pentru a contribui la absorbția rapidă a produsului.

Madagascar Centella Quick Calming Pad, 70 bucăți (130 ml) – pad-uri pre-înmuiate în toner pentru a calma, hidrata și restabili pielea într-o singură mișcare. Se recomandă aplicarea pad-urilor pe zonele extrem de uscate sau iritate ale pielii. Pot fi aplicate în calitate de mască pe toată fața sau pe zonele selectate, astfel aveți rezultatul deja doar după câteva minute.

Ingredientul cheie:

Centella asiatica extract (49%) – calmează și reface nivelul de hidratare a pielii.

Mod de aplicare: Aplicați pad-urile pe pielea curată în orice perioadă a zilei. Le lăsați pentru 3-5 minute pe zona problematică, apoi le îndepărtați și tamponați ușor pielea.

Madagascar Centella Cream, 30 ml/75 ml – cremă hidratantă, care ajută la calmarea, hidratarea și hrănirea pielii afectate de factorii mediului extern, datorită prezenței betainei și squalene. Nu se simte ca mască pe față și oferă o hidratare de lungă durată.

Ingrediente cheie:

Centella asiatica extract (9,8%) – calmează și reface nivelul de hidratare a pielii;

Squalene – crearea barierei de protecție a pielii;

Niacinamide – oferă tenului luminozitate.

Mod de aplicare: Aplicați o cantitate suficientă pe față și tamponați gentil cu palmele pentru o absorbție mai rapidă. Folosiți ca ultima etapă în rutina de îngrijire.

Madagascar Centella Soothing Cream, 30 ml/75 ml – o cremă calmantă, care conține 3 componente lipidice existente în stratul epiderm combinate cu centella asiatică restabilesc bariera lipidică a pielii, lipsită de fermitate și elasticitate.

Ingrediente cheie:

Centella asiatica extract (72%) – calmează și reface nivelul de hidratare a pielii;

Ceramide, Fatty Acid, Cholesterol – componente, care se regăsesc în stratul exterior al pielii.

Mod de aplicare: Aplicați cantitatea necesară de produs pe față și tamponați gentil cu palmele pentru o absorbție mai rapidă. Folosiți ca ultima etapă în rutina de îngrijire.

Notă!

SKIN1004 recomandă aplicarea în combinație a Centella Soothing Cream & Centella Cream, astfel veți primi hidratarea maximă de la aceste produse, dar pielea va continua să respire. Ambele produse au o textură ușoară ca produse independente, dar combinația acestora este o adevărată bombă de hidratare.

Madagascar Centella Air-Fit Suncream Plus SPF50+ PA++++, 50 ml – protecție solară cu filtre fizice de protecție, care blochează razele UV și simultan oferă luminozitate pielii. Această protecție solară e potrivită pentru orice perioadă a anului.

Ingredientele cheie:

Centella asiatica extract (35,8%) – calmează și reface nivelul de hidratare a pielii;

Niacinamide – reduce roșeața.

Mod de aplicare: Ca ultim pas al rutinei de îngrijire, se aplică în zonele care urmează a fi expuse la soare.

Madagascar Centella Spot Cream, 20 ml – cremă concentrată care nivelează, hidratează și hrănește zonele ce necesită o îngrijire deosebită.

Ingrediente cheie:

Centella asiatica extract (50%) – calmează și reface nivelul de hidratare a pielii;

Niacinamide – oferă luminozitate tenului și înălbește petele maro;

Gliceryn/Caprilic Acid – hidratează și menține bariera pielii;

Gluconolactone – exfoliază delicat pielea fără a cauza iritații.

Mod de aplicare: Ca ultim pas în rutina de îngrijire, se aplică o cantitate mică pe zonele care necesită o îngrijire suplimentară. La necesitate se reaplică 1-3 ori per zi.

Madagascar Centella Watergel Sheet Ampoule Mask, 25 ml – mască gel, care hidratează intens și calmează rapid pielea.

Ingredientele cheie:

Centella asiatica extract (51%) – calmează și reface nivelul de hidratare a pielii.

Mod de aplicare: Aplicați masca pe fața curată, evitând zona ochilor și cea a buzelor. Lăsați masca pentru 10 – 20 minute, apoi o înlăturați, iar serul rămas pe piele îl tamponați cu mișcări de masaj.

Madagascar Centella Travel Kit – setul format din 5 produse din seria Centella în format travel.

Setul include:

  • Centella Ampoule Foam, 20 ml;
  • Centella Toning Toner, 30 ml;
  • Centella Ampoule, 30 ml;
  • Centella Soothing Cream, 30 ml;
  • Centella Light Cleansing Oil, 30 ml.

Ingrediente cheie:

Centella asiatica extract – calmează și reface nivelul de hidratare a pielii.

Poremizing

Poremizing Fresh Ampoule, 100 ml – serul eficient contra porilor dilatați. Conține sare roz de Himalaya îmbogățită cu minerale, datorită căreia porii sunt curățați de impurități. Complexul alcătuit din 9 peptide stimulează elasticitatea pielii, ceea ce favorizează revenirea porilor la dimensiunea lor obișnuită.

Ingrediente cheie:

Centella asiatica extract (50,47%) – calmează și reface nivelul de hidratare a pielii;

Sare roz de Himalaya – mineralele și sărurile îndepărtează eficient impuritățile acumulate în pori.

Mod de aplicare: Folosiți după curățarea și tonifierea pielii. Cu ajutorul pipetei aplicați câteva picături pe piele și tamponați ușor pielea până la absorbția produsului.

Poremizing Clear Toner, 210 ml – tonerul exfoliază celulele moarte ale pielii și îndepărtează excesul de sebum. Porii dilatați sunt rezultatul acumulării impurităților în interiorul acestora. Pentru a evita acest aspect, tonerul va regla secreția de sebum pentru a îmbunătăți starea pielii.

Ingrediente cheie:

Centella asiatica extract (50,47%) – calmează și reface nivelul de hidratare a pielii;

Sare roz de Himalaya – mineralele și sărurile îndepărtează eficient impuritățile acumulate în pori.

Mod de aplicare: Folosiți produsul după curățarea tenului. Aplicați cantitatea necesară pe o dischetă din bumbac sau pe palme și tamponați pielea până la absorbția produsului.

Hyalu-Cica

Linia cosmetică de îngrijire creată pentru a oferi luminozitate pielii și cu un efect anti-age, datorită combinației dintre Hyaluronic Acid și Centella Asiatica Extract. Este seria de produse perfecte pentru menținerea umidității în piele și calmarea acesteia.

Madagascar Centella Hyalu-Cica Blue Serum, 30 ml/50 ml – serum cu o capacitate înaltă de hidratare, care la fel oferă luminozitate pielii, combină în sine capacitatea acidului hialuronic de a hidrata și proprietățile calmante ale Centella. Formula dată funcționează în mod egal atât pentru pielea uscată, sumbră și lipsită de viață, cât și pentru pielea grasă, dar deshidratată.

 

Ingrediente cheie:

Hyalu-Cica Formula (Hyaluronic Acid + Centella Asiatica) - calmează și reface nivelul de hidratare a pielii;

Centella asiatica leaf water (38%) – calmează și reface nivelul de hidratare a pielii;

5-Layer Hyaluronic Acid – asigură hidratarea pielii de o durată mai îndelungată;

Hedera HelixLeaf Extract – energizează pielea sumbră.

Mod de aplicare: Potrivit pentru folosirea zilnică. Pompați cantitatea necesară de produs pe palme și aplicați pe pielea feței până la absorbția produsului.

Madagascar Centella Hyalu-Cica Sleeping Pack, 30 ml/100 ml – mască hrănitoare de noapte ce conține ingrediente active cum ar fi niacinamida și adenozina pentru a favoriza luminozitatea pielii și au un efect anti-îmbătrânire. Masca are o textură ușoară și conține extract din pere și pepene galben, pentru a calma și revitaliza pielea pe timp de noapte.

Ingrediente cheie:

Hyalu-Cica Formula (Hyaluronic Acid + Centella Asiatica) – restabilește nivelul hidratant al pielii și previne pierderea umidității din piele peste noapte;

Centella asiatica leaf water (39%) – calmează și reface nivelul de hidratare a pielii;

Melatonin – oferă fermitate pielii.

Mod de aplicare: După etapa de curățare, aplicați un strat subțire pe față și gât, lăsați masca peste noapte să acționeze, iar dimineața îndepărtați resturile acesteia.

Madagascar Centella Hyalu-cica Brightening Toner, 30 ml/ 210 ml – toner hidratant, cu un conținut de AHA și LHA acizi delicat exfoliază pielea. AHA îndepărtează excesul celulelor moarte, care s-au acumulat la suprafața pielii, iar acizii LHA îndepărtează impuritățile acumulate în pori.

Ingrediente cheie:

Alpha Hydroxy Acid (AHA) – ajută la exfolierea și îndepărtarea celulelor moarte de pe suprafața pielii;

Beta-Lipohydroxy Acid (LHA) – exfoliant delicat care îndepărtează celulele moarte;

Hyalu-Cica Formula (Hyaluronic Acid + Centella Asiatica) – restabilește nivelul hidratant al pielii;

Centella asiatica leaf water (74%) – calmează și reface nivelul de hidratare a pielii.

Mod de aplicare: Aplicați cantitatea necesară pe o dischetă din bumbac sau direct pe palmele mâinilor și transferați pe piele produsul până la absorbție.

Madagascar Centella Hyalu-Cica Cloudy Mist, 120 ml – mist ultra fin, contribuie la prevenirea ridurilor fine prin restabilirea umidității necesare pielii.

Ingredinte cheie:

Hyalu-Cica Formula (Hyaluronic Acid + Centella Asiatica) – restabilește nivelul hidratant al pielii;

Camellia Sinensis Leaf Water – benefică datorită antioxidanților pentru restabilirea și protejarea pielii,

Mod de aplicare: Pulverizați produsul la 20-30 cm distanță de față și lăsați să hidrateze pielea.

Madagascar Centella Hyalu-Cica Moisture Cream, 75 ml – cremă hidratantă pentru aplicarea zilnică.

Ingrediente cheie:

 Hyalu-Cica Formula (Hyaluronic Acid + Centella Asiatica) – restabilește nivelul hidratant al pielii;

Centella asiatica extract (50%) – calmează și reface nivelul de hidratare a pielii.

Mod de aplicare: Aplicați o cantitate mică pe față și răspândiți cu palmele pentru o absorbție mai rapidă. Aplicați ca ultim pas în rutina de îngrijire.

Madagascar Centella Hyalu-Cica First Ampoule, 100 ml – ser hidratant cu formula exclusiva Hyalu-Cica, hidratează intens pielea, calmează iritația și hrănește pielea.

Ingrediente cheie:

Hyalu-Cica Formula (Hyaluronic Acid + Centella Asiatica) – restabilește nivelul hidratant al pielii;

Centella asiatica extract (92%) – calmează și reface nivelul de hidratare a pielii.

Mod de aplicare: Aplicați o cantitate mică pe pielea și tamponați cu degetele pentru a favoriza absorbția produsului.

Tone Brightening

Madagascar Centella Tone Brightening Cleansing Gel Foam, 125 ml – gelul de curățare îndepărtează eficient machiajul și impuritățile de pe suprafața pielii fără a lăsa senzația de uscăciune.

Ingrediente cheie:

Centella asiatica extract (41%) – calmează și reface nivelul de hidratare a pielii;

Madecassoside – reduce iritația pielii și oferă luminozitate;

Singreen – îndepărtează celulele moarte ale pielii și asigură hidratare pielii.

Mod de aplicare: Aplicați o cantitate mică pe palmele umede și transformați produsul în spumă, spumați ușor fața și clătiți cu apă caldă.

Madagascar Centella Tone Brightening Boosting Toner, 210 ml – toner hidratant, cu o textură apoasă, care pătrunde în profunzime pentru a hidrata pielea.

Ingrediente cheie:

Centella asiatica extract (90%) – calmează și reface nivelul de hidratare a pielii;

Madecassoside – reduce iritația pielii și oferă luminozitate;

Singreen – îndepărtează celulele moarte ale pielii și asigură hidratare pielii.

Mod de aplicare: Aplicați cantitatea necesară pe un tampon din bumbac sau direct pe palme și tamponați produsul pe piele.

Madagascar Centella Tone Brightening Capsule Ampoule, 30 ml/ 100 ml – fiolă cu o absorbție rapidă, care vă va oferi o piele curată și hidratată.

Ingrediente cheie:

Centella asiatica extract (77%) – calmează și reface nivelul de hidratare a pielii;

Madecassoside – oferă luminozitate pielii.

Mod de aplicare: Picurați cantitatea necesară de produs și tamponați produsul pe piele pentru o absorbție rapidă.

Zombie Beauty

Zombie Beauty by SKIN1004 Bloody Peel, 30 ml – soluție exfoliantă cu un conținut 17% AHA, ajută la exfolierea pielii și readuce luminozitate pielii, îmbunătățește textura pielii.

Ingrediente cheie:

Glycolic Acid (AHA 17%) – exfoliază celulele moarte de pe suprafața pielii;

Salicylic Acid (BHA) – exfoliază profund porii;

Apple Fruit Extract – îndepărtează celulele moarte și oferă luminozitate tenului sumbru.

Atenție!

Nu lăsați produsul pe față mai mult de 1 minut!

Peeling-ul conține o concentrație mare de acizi și este recomandat a fi aplicat 1-2 ori pe săptămână.

Înainte de a se expune la soare, este necesar de a aplica cremă cu protecție solară.

Mod de aplicare: Aplicați câteva picături pe față, evitând zona ochilor și a buzelor. Lăsați pentru un minut să acționeze, apoi clătiți cu apă călduță pentru a înlătura produsul rămas pe piele.

Zombie Beauty Pumpkin Pack, 4 g – mască calmantă, nu provoacă iritații, textura fiind asemănătoare cu cea a jeleului.

Ingrediente cheie:

Pumpkin Extract – hidratează și hrănește pielea.

Mod de aplicare: Aplicați uniform pe toată fața, lăsați să se absoarbă. Nu necesită spălare.

Witch Pack, 15 g – mască calmantă, cu o textură cremoasă asemănătoare măștilor din argilă, ajută la îndepărtarea celulelor moarte de pe suprafața pielii.

Ingrediente cheie:

Extract de frunze de ceai verde – calmează pielea.

Mod de aplicare: Aplicați uniform pe față, lăsați să acționeze 10-15 minute și clătiți bine cu apă călduță.

Descoperiți produsele SKIN1004 în magazinul online www.herb.md și în magazinele fizice HERB!