10 Motive să alegi Herb

herb.md
  1. În magazinele Herb găsiți o gamă foarte largă de produse pentru îngrijirea pielii, părului, scalpului și corpului. La noi cu ușurință vă puteți alege produsele necesare pentru a vă crea o rutină zilnică de îngrijire.
  2. Herb garantează originalitatea produselor de pe rafturi, prin prezența certificatelor de calitate și avizelor sanitare, care le puteți vizualiza în fiecare magazin fizic din Chișinău.
  3. Vă va lăsa impresionată varietatea largă de brand-uri, care pot fi găsite atât in magazinul nostru online, cât și în filialele magazinelor fizice Herb. O mică parte dintre aceste produse sunt: Trimay, Dr. Ceuracle, iUnik, Cos de Baha, CeraVe, Dr.Jart+, The Ordinary, The Skin House etc. Pentru îngrijirea buzelor avem produsele Carmex, A'pieu, Atopalm, Frudia, Heimish. Pentru un păr mătăsos și sănătos, găsiți produsele de la Lador, Palmers, Kerasys, CP-1, Masil și multe altele.
  4. Pentru un machiaj rezistent, o față luminoasă și tonifiată vă vin în ajutor produsele de la Missha, Enough, Heimish, Eyenlip, Purito și nu numai.
  5. Doar la noi puteți îmbina frumusețea exterioară cu cea interioară, pentru că Herb oferă nu doar produse cosmetice, dar și suplimente alimentare și dulciuri organice. Brand-ul dulciurilor organice YumEarth a câștigat încrederea părinților și picilor, iar Herb a devenit importatorul oficial a acestora. Producători cu renume, precum sunt Now Foods și Solgar și-au găsit locul pe rafturile Herb.
  6. Consultanții magazinelor Herb sunt adevărați profesioniști în domeniul său. Vă vor răspunde la orice întrebare și veți primi o consultație la nivel superior. Asemenea unui doctor, consultanții noștri vor strânge o anamneză minuțioasă pentru a alege produsele potrivite Dvs.
  7. Herb beneficiază nu doar de magazine fizice, dar si de un magazin online, unde beneficiați de un răspuns rapid la mesaje, consultație și ajutor la alegerea produselor de care aveți nevoie.
  8. În Chișinău sunt 7 magazine fizice Herb, ne puteți găsi în orice sector al orașului.
  9. La Herb livrările sunt extrem de rapide. Veți primi comanda în orice colț al țării vă aflați.

Iar motivul numărul 10 de a fi alături de noi este următorul:

  1. Mereu veți fi întâmpinat cu zâmbet și ospitalitate în incinta oricărui magazin Herb din Chișinău. Nivelul înalt al serviciilor și calitatea produselor procurate vă vor face să reveniți iar și iar în lumea Herb.