NEW

Periuta de dinti Dentissimo, Parodontal Soft

Dentissimo
Disponibil

Perița de dinți Dentissimo Parodontal Soft protejează smalțul dentar și gingiile, cumpara din toate magazinele Herb.md la un pret accesibil.

Tara de origine
SUA
Volum
1 buc
Brand
Dentissimo
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

85 MDL
  1. 10
  2. 20
  3. 30
  4. 40
  5. 50
  6. 60
  7. 70
  8. 80
  9. 90
  10. 100
Adaugă în coș

Perița de dinți Dentissimo Parodontal Soft asigură curățarea eficientă a suprafețelor interdentare. Părul microfin maseaza delicat gingiile iritate de-a lungul arcului gingival. Este ideală pentru curățare post-chirurgicală, afecțiuni gingivale si cavitate orala iritata. Cu mâner ergonomic și capac igienic pentru capul periuței.
Produsul este sterilizat in timpul procesului de ambalare.

Mod de utilizare: Spălarea dinților este recomandat sa fie efectuată de cel putin trei ori pe zi, cu mișcări circulare ale periuței de dinti. Periuța de dinți este destinată utilizării zilnice.

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi