NEW

Balsam de păr cu cheratină CHI Keratin Leave-in Conditioner, 177 ml

CHI
Disponibil

Balsam de păr cu cheratină CHI Keratin Leave-in Conditioner regenerează şi hrăneşte părul deteriorat, conferă strălucire şi elasticitate.

Tara de origine
SUA
Volum
177 ml
Brand
CHI
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

450 MDL
 1. 10
 2. 20
 3. 30
 4. 40
 5. 50
 6. 60
 7. 70
 8. 80
 9. 90
 10. 100
Adaugă în coș

Balsam de păr cu cheratină CHI Keratin Leave-in Conditioner care se aplică pe păr uscat, un sistem de îngrijire pentru păr de clasa premium, orientat pentru regenerarea intensă şi profilaxia schimbărilor de vârstă.
Datorită conţinutului de uleiuri de Aragon şi Jojoba se restabileșеte eficient părul după coafarea la cald şi acţiunea chimică, preîntâmpină fragilitatea cauzată de vârstă, hidratează intens şi conferă firelor de păr un aspect îngrijit.

Caracteristici:

 • Imediat regenerează şi hrăneşte părul deteriorat.
 • Conferă strălucire şi elasticitate.
 • Asigură o hidratare intensă şi restabileşte caracterul emolient al părului.
 • Restabileşte cuticula şi preîntâmpină fragilitatea părului.
 • Este bine de utilizat în fiecare zi.


Mod de utilzare: Aplicaţi uniform pe părul umed şi, fără a-l clăti, coafaţi. Poate fi folosit pentru diferite tipuri de păr, datorită acţiunii sale antistatice. Folosiţi balsamul de păr care nu necesită clătire CHI Keratin Leave in Conditioner împreună cu produsele din seria CHI Keratin.

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi