NEW

Șampon CHI Infra Moisture Therapy Shampoo, 946 ml

CHI
Disponibil

Șampon CHI Infra Moisture Therapy Shampoo curăţă părul în mod protejat şi minuţios, îi conferă lejeritate şi prospeţime, ideal împotriva vârfurilor despicate și protecţia culorii părului.

Tara de origine
SUA
Volum
946 ml
Brand
CHI
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

923 MDL
 1. 10
 2. 20
 3. 30
 4. 40
 5. 50
 6. 60
 7. 70
 8. 80
 9. 90
 10. 100
Adaugă în coș

Şamponul pentru par CHI Infra Moisture Therapy Shampoo  este elaborat în mod special pentru îngrijirea părului normal şi uscat. Datorită combinării dintre mătasea hidrolizată, proteinele de grău şi un complex de componente organice, părul şi scalpul primesc nutriţia, hidratarea şi regenerarea necesară în timpul fiecărei proceduri.
Ingrediente:

 • Extractul de lămâie, rozmarin şi tătăneasă normalizează activitatea glandelor sebacee, previne îngrăşarea firelor de păr la rădăcină.
 • Mătasea hidrolizată, similară prin componenţa sa cu firul de păr uman, pătrunde în profunzimea firelor slăbite de păr şi le regenerează din interior, le returnează elasticitatea şi strălucirea naturală. Proteinele de grâu asigură părului hidratare şi nutriţie, previn uscarea şi fragilitatea capetelor.
 • Extractele de urzică şi cimbru fortifică rădăcina firului de păr şi încetinesc îmbătrânirea părului.


Formula uşoară a remediului nu îngreuează şuviţele de păr, le lasă uşoare şi naturale, concomitent asigură o protecţie sigură de la razele UV şi acţiunea temperaturilor ridicate. Se recomandă pentru utilizarea zilnică.

Caracteristici:

 • Curăţă părul în mod protejat şi minuţios, îi conferă lejeritate şi prospeţime.
 • Completează firul de păr cu proteine de mătase.
 • Nivelează porozitatea firului de păr.
 • Hidratează.
 • Restabileşte părul deteriorat.

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi