Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

21st Century, Folic Acid 400 mcg, 250 comprimate

21st Century
Indisponibil

Acidul folic face parte din grupul vitaminei B solubil în apă. Administrarea acestui adaus alimentar este foarte benefica pentru femeile însărcinate, precum și pentru a îmbunătăți sănătatea inimii și a promova sănătatea sistemului nervos.

145 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Acidul folic face parte din grupul vitaminei B solubil în apă. Administrarea acestui adaus alimentar este foarte benefica pentru femeile însărcinate, precum și pentru a îmbunătăți sănătatea inimii și a promova sănătatea sistemului nervos. Doza suficienta de acid folic în dieta unei femei gravide poate reduce riscul de a avea un copil cu defecte congenitale la nivelul creierului sau coloanei vertebrale.  

Acidul folic este considerat cea mai benefică vitamină pentru sănătatea și frumusețea femeilor. Este unul dintre principalii participanți la formarea celulelor noi în organism:

  • globule albe din sânge;
  •  leucocite;
  • globule roșii din sânge;
  • eritrocite;
  • egenerarea pielii și celulelor părului.

Datorită acestui fapt, acidul folic oferă o culoare sănătoasă a pielii, care este foarte importantă pentru fiecare femeie. Părul se reînoieste, structura sa se îmbunătățește și fragilitatea scade, unghiile cresc mai bine.

Recomandări de utilizare: Ca supliment de vitamine pentru adulți, luați 1 comprimat pe zi cu masă sau conform instrucțiunilor unui medic. Nu depășiți doza recomandată.  

Supplement Facts
Serving Size: 1 Tablet
  Amount Per Serving %Daily Value
Folate 667 mcg DFE (400 mcg Folic Acid) 167%
Calcium (as Calcium Carbonate) 100 mg 8%
Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi