Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-8.0%
NEW

Masca de pinza Some By Mi, Real Aloe Soothing Care Mask, 20g

Some By Mi
Indisponibil
(2)
Vezi toate recenziile

Some By Mi, Real Aloe Soothing Care Mask, 20g, masca cu aloe hidrateaza intens și calmeaza pielea, se gaseste in magazinele Herb.md, cu livrare in toata tara.

Tara de origine
Coreea de Sud
Volum
20 ml
Brand
Some By Mi
23 MDL 25 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Some By Mi, Real Aloe Soothing Care Mask-O noua serie de masti de la marca coreeana Some By Mi, pentru toate ocaziile și pentru orice capricii ale pielii! Mastile sunt vegane, iar baza din tesatura este fabricata din celuloza 100% vegetala. Baza de tesatura a mastilor este foarte subțire, se potrivește perfect și este bogat saturata cu esenta, ceea ce asigura o absorbtie și un efect maxim.

Masca cu aloe hidrateaza intens și calmeaza pielea. Aloe Vera este compusa din peste 75 de tipuri de nutrienți, inclusiv 20 de minerale și 12 vitamine. Conține antioxidanți, enzime, vitamine A și C și este bogat în vitamina E. Ajuta la menținerea echilibrului natural de umiditate al pielii și promoveaza reînnoirea celulara.

Pantenolul protejeaza pielea de efectele negative ale factorilor externi, hidrateaza, vindeca și calmeaza pielea.

Potrivit pentru toate tipurile de piele.

Mod de aplicare:

Pe fata curatata, aplicati tonerul pentru a pregati pielea. Scoateti masca din pachet și aplicați-o pe fața, astfel încât să se potriveasca perfect cu fața dvs. Scoateți masca dupa 15-20 de minute. Tapați ușor esenta ramasa pe ten, astfel încât sa fie bine absorbita.

Ingrediente:

WaterGlycerinPropanediolDipropylene GlycolBetaineSodium HyaluronatePanthenolAloe Barbadensis Leaf Extract (1,000Ppm)Butylene GlycolLavandula Angustifolia (Lavender) OilAmmonium Polyacryloyldimethyl TaurateT-Butyl AlcoholPolyglyceryl-10 LaurateDisodium EDTA1,2-HexanediolCaprylyl GlycolDipotassium GlycyrrhizateHydroxyacetophenoneEthylhexylglycerinTocopherolLinalool.

 

Recenzii
31.08.2022
Hidratează și calmează foarte bine tenul
01.07.2022
Una din preferatele mele. Îmi hidratează și îmi calmează pielea, vindecă. Plus la această conține vitamine.
Produse noi