Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Loțiune pentru corp Neutrogena, Fluida Corpo Sollievo Intenso, 400 ml

Indisponibil

Neutrogena Intense Repair Cica body lotion este o lotiune proiectata pentru tenul uscat, cu o formula în care nu vei găsi ingrediente care pot provoca sensibilizare sau iritare.Produsul este destinat sa hidrateze profund, astfel corpul ramâne mai moale și mai fin, vindeca chiar și cea mai afectata și mai uscata piele.

Volum
400 ml
Tara de origine
Franta
280 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Neutrogena® este o marca înregistrata a companiei Johnson & Johnson. Marca de îngrijire a pielii recomandata de dermatologi Neutrogena® ofera cele mai populare game de înfrumusețare și îngrijire a pielii, produse și comercializate în peste 70 de țări. Produsele acestui brand au câștigat popularitate datorita potențialului științific și medical al companiei.

Luând în considerare nevoile pielii hipersensibile, brandul Neutrogena a creat o loțiune specială, pentru a stimula propriile puteri de echilibrare și calmare ale pielii.

Neutrogena Intense Repair Cica  body lotion este o lotiune proiectata pentru tenul uscat, cu o formula în care nu vei găsi ingrediente care pot provoca sensibilizare sau iritare. Formula inovativa este conceputa pentru a reduce simptomele alergiei și pentru a preveni formarea ulterioara, iar deja din prima aplicație vei simți ușurarea, senzația de confort de lunga durata. Produsul este destinat sa hidrateze profund, astfel corpul ramâne mai moale și mai fin, vindeca chiar și cea mai afectata și mai uscata piele.

Mod de utilizareAplicați o cantitate mică în mână sau direct pe corp și masați cu grijă până se absoarbe. Acordați cea mai mare atenție părților cele mai uscate ale corpului – genunchi, picioare, coate.

Ingrediente:Aqua, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Isopropyl Palmitate, Petrolatum, Stearyl Alcohol, Dimethicone, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Ethylhexylglycerin, Panthenol, Allantoin, Palmitic Acid, Stearic Acid, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer,Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol.

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi