Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Solgar, Calcium Citrate with Vitamin D3, 60 tab

Solgar
Indisponibil

Solgar, Calcium Citrate with Vitamin D3, 60 tab, contribui la formarea și la întreținerea oaselor și dinților, împreună cu fosforul se gaseste in magazinele, Herb.md, cu livrare in toata tara.

295 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Calciul este mineralul cel mai abundent din organism. Funcția sa primară este de a contribui la formarea și la întreținerea oaselor și dinților, împreună cu fosforul. În plus, calciul ajută la procesul de coagulare a sângelui și în controlul trecerii lichidelor prin celule. Are de asemenea un rol în funcționarea corespunzătoare a inimii și a sistemului neuromuscular. Calciu sub formă de citrat ce asigură cea mai avansată absorbție a substanței nutritive, inclusiv pentru persoanele în vârstă, cu un nivel scăzut al acizilor gastrici. Vitaminele D sunt factori importanți în absorbția calciului.  Produsul poate fi consumat de vegetarieni.  

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) ăpe zi, preferabil în timpul mesei,  sau conform recomandărilor medicului sau farmacistului.  

O (1) tabletă asigură: Calciu (sub formă de citrat) 250mg 31%VNR*, Vitamina D3 (150 UI sub formă de colecalciferol) 3,75µg 75%VNR*  

O (1) tabletă conține: Citrat de calciu, agent de încărcare (celuloză microcristalină), agenți antiaglomeranți (stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu), gumă de celuloză, agenți de glazurare (hidroxipropilmetilceluloză, glicerină vegetală), Vitamina D3 (sub formă de colecalciferol), colorant natural (dioxid de titan).

Ambalaj: 60 tablete
Producător: Solgar Inc., SUA

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi