Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Solgar, L-Arginine 500 mg, 50 Veg Caps

Solgar
Indisponibil

L-arginina este esențială în procesele metabolice ale mușchilor deoarece asigură un vehicul de transport, depozitare și excreție a azotului. L-arginina este o componentă importantă în procesele de generare și regenerare a țesuturilor.

Tara de origine
SUA
Volum
50 capsule
Brand
Solgar
290 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

L-arginina este esențială în procesele metabolice ale mușchilor deoarece asigură un vehicul de transport, depozitare și excreție a azotului. L-arginina este o componentă importantă în procesele de generare și regenerare a țesuturilor. Este deosebit de concentrată în piele și în țesuturile conjunctive, ajutând la îndepărtarea amoniacului din organism prin ciclul ureei, fiind un precursor pentru sintetizarea oxidului azotic.

Aminoacizii se unesc pentru a forma lanțuri lungi numite proteine. Organismul trebuie mai întâi să descompună aceste lanțuri moleculare (peptide) pentru a facilita absorbția aminoacizilor. Aminoacizii din suplimentele Solgar se află deja în cea mai simplă formă, fapt pentru care pot fi absorbiți cu ușurință în sânge.

Se administrează ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) capsulă vegetală pe zi cu suc sau apă, între mese.  

Ingrediente: L-arginină 500 mg, hidroxipropilmetilceluloză (membrana capsulei vegetale), celuloză microcristalină (agent de îngroșare), stearat de magneziu vegetal (agent antiaglomerant). Produsul poate fi consumat de vegetarieni. Nu conține zaharuri, sare, drojdie, grâu, soia, gluten sau lactoză, conservanți, arome sau coloranți artificiali.

  • Ambalaj: 50 capsule vegetale
  • Producător: Solgar Inc., SUA.

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi