Livrare gratuită in raza orasului Chisinau
Livrarea în Chișinău este gratuită
NEW

Solgar, L-Arginine 500 mg, 50 Veg Caps

Solgar
Disponibil

L-arginina este esențială în procesele metabolice ale mușchilor deoarece asigură un vehicul de transport, depozitare și excreție a azotului. L-arginina este o componentă importantă în procesele de generare și regenerare a țesuturilor.

Volum
50 capsule
Tara de origine
SUA
Brand
Solgar
290 MDL
Adaugă în coș
Descriere

L-arginina este esențială în procesele metabolice ale mușchilor deoarece asigură un vehicul de transport, depozitare și excreție a azotului. L-arginina este o componentă importantă în procesele de generare și regenerare a țesuturilor. Este deosebit de concentrată în piele și în țesuturile conjunctive, ajutând la îndepărtarea amoniacului din organism prin ciclul ureei, fiind un precursor pentru sintetizarea oxidului azotic. Aminoacizii se unesc pentru a forma lanțuri lungi numite proteine. Organismul trebuie mai întâi să descompună aceste lanțuri moleculare (peptide) pentru a facilita absorbția aminoacizilor. Aminoacizii din suplimentele Solgar se află deja în cea mai simplă formă, fapt pentru care pot fi absorbiți cu ușurință în sânge.

Se administrează ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) capsulă vegetală pe zi cu suc sau apă, între mese.  

Fiecare capsulă vegetală asigură: L-arginină (în formă liberă) 500 mg.

Ingrediente: L-arginină 500 mg, hidroxipropilmetilceluloză (membrana capsulei vegetale), celuloză microcristalină (agent de îngroșare), stearat de magneziu vegetal (agent antiaglomerant). Produsul poate fi consumat de vegetarieni. Nu conține zaharuri, sare, drojdie, grâu, soia, gluten sau lactoză, conservanți, arome sau coloranți artificiali.

Ambalaj: 50 capsule vegetale

Producător: Solgar Inc., SUA.

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Cele mai vândute
Produse noi