HERB a împlinit 5 ani de activitate!

herb.md

De 5 ani suntem alături de voi pentru ca să vă oferim produse cosmetice de calitate și suplimente alimentare pentru sănătate.

Astăzi, produsele prezentate în cele 7 magazine HERB, se regăsesc în casele a mii de persoane, atât în Chișinău, cât și întreaga Moldova.

 

Dar cum a început totul?

La început eram doar 2, acum suntem o echipă cu peste 30 de persoane care muncesc zilnic pentru a oferi clienților noștri calitate și pentru a-i ajuta pe fiecare să aleagă produsele potrivite.

În magazinele noastre veți întâlni mereu angajați care emană o energie pozitivă, pentru că anume ei contribuie la menținerea relației bune cu clienții. Angajații noștri vă pot răspunde la întrebările și îngrijorările cu privire la produse, care sunt ingredientele acestora și modul corect de utilizare. Să nu ezitați să discutați cu ei atunci când vizitați HERB.

Un magazin cu angajați prietenoși și zâmbitori creează o atmosferă plăcută și invită clienții să se simtă confortabil.

 

Vrem să mulțumim tuturor oamenilor care sunt cu noi zi de zi și ne ajută să fim mai buni!

De asemenea, mulțumim pentru fiecare feedback oferit la adresa noastră, ele ne ajută să ne inovăm, să aducem mereu cele mai bune suplimente și produse cosmetice în viața voastră.

În continuare ne puteți urmări activitatea pe paginile noastre de socializare:

Instagram: @herb.md

Faceboook: Herb.md

TikTok: @herb.md

 

Tu deja ai reușit să beneficiezi de produsele noastre HERB?

Vom fi foarte recunoscători dacă ne-ai spune printr-un mesaj care este experiența ta cu noi, vom citi cu drag fiecare poveste.

 

Vă muțumim că sunteți alături de noi!