-9.8%
NEW

Balsam - masca pentru volum - Lador, Wonder Tear, 250 ml

Lador
Indisponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Lador, Wonder Tear, 250 ml-pentru volum și netezire are un efect triplu: conferă volum, întărește structura buclelor și saturează părul cu umiditate și substanțe nutritive,cumpara din toate magazinele Herb.md la un pret accesibil.

Volum
250 ml
Tara de origine
Coreea de Sud
Brand
Lador
284 MDL 315 MDL
Anunță când va fi în stoc

Balsamul-masca Lador Wonder Tear pentru volum și netezire are un efect triplu: conferă volum, întărește structura buclelor și saturează părul cu umiditate și substanțe nutritive.

Produsul oferă volum buclelor de la rădăcini, face părul mai ingrijit, ca dupa procedura de salon. „Revitalizează” părul deteriorat, îl face neted și ușor de aranjat, usurează procesul de pieptănare și coafare. Balsamul netezește firele despicate, previne ruperea lor, ajută la reținerea umezelii în interior, prevenind uscarea.

Principalele ingrediente active:

Proteinele din mătase sunt bine absorbite de păr, datorită căreia părul devine elastic și mai puternic într-un timp scurt. Protejează părul de soare și de expunerea la substanțe chimice. Mătasea hidrolizată conferă părului moliciune, netezime naturală și elasticitate, face părul ușor de aranjat, facilitează pieptănarea, protejează părul de lumina ultravioletă.

20 de tipuri de aminoacizi refac în profunzime structura buclelor, se integrează în zonele deteriorate, întăresc și susțin stratul protector. Acestea fac părul mai rezistent la iritanții externi, conferindu-i netezime și rezistență. Aminoacizii nu numai că hidratează perfect, dar ajută și la menținerea umezelii în interiorul lui.

Extractul de Aloe Vera umple părul cu umezeală, ameliorează inflamația și iritarea scalpului, elimină uscăciunea, hidratează profund și normalizează microbiomul lui, are un efect de vindecare și antibacterian.

Potrivit pentru toate tipurile de păr. Recomandat pentru utilizare înainte și după vopsirea parului.

Mod de aplicare:Aplicați cantitatea necesară de produs pe părul curat și umed, distribuiți uniform și clătiți cu apă caldă după 50 de secunde. Pentru un efect intensiv asupra părului deteriorat, balsamul poate fi lăsat să acționeze 5-10 minute. Utilizați de 1-2 ori pe săptămână.

Ingrediente:Water, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Amodimethicone, Hydrolyzed Silk, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Ceramide NP, Arginine, Leucine, Tryptophan, Lysine, Isoleucine, Threonine, Methionine, Histidine, Asparagine, Alanine, Proline, Glutamic Acid, Glutamine, Glycine, Valine, Phenylalanine, Aspartic Acid, Tyrosine, Serine, Cystine, Fragrance

30.05.2022
Balsamul ce are un loc aparte pe raft! Tratamentul ideal în îngrijirea părului, efect superb după aplicare, părul arată mult mai bine la aplicare regulată, revin la el cu mare drag!

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi