Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Solgar, Biotin 5000 mcg, 50 capsule

Solgar
Indisponibil

Tabletele Solgar® Biotin 300 µg conțin 300 µg de biotină B solubilă în apă. Este probabil cel mai cunoscută pentru proprietățile sale de păstrare a frumuseții, în special pentru promovarea creșterii sănătoase și a strălucirii părului.

Volum
50 capsule
Tara de origine
SUA
Brand
Solgar
375 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Tabletele Solgar® Biotin 300 µg conțin 300 µg de biotină B solubilă în apă. Este probabil cel mai cunoscută pentru proprietățile sale de păstrare a frumuseții, în special pentru promovarea creșterii sănătoase și a strălucirii părului. Biotina este adesea adăugată produselor de înfrumusețare, cu toate acestea absorbția prin digestie este mult mai mare decât atunci când este aplicată pe piele.

Biotina are proprietăți de coenzimă și este necesară pentru transformarea alimentelor în energie pentru un metabolism sănătos, similar cu celelalte vitamine B. Acționează la niveluri de macronutrienți, transformând grăsimile, proteinele și carbohidrații. Deoarece organismul nu produce și nu păstrează biotină, în plus, o doză zilnică de această vitamină B poate ajuta la menținerea nivelului de biotină de care are nevoie organismul. Alimentele bogate în biotine sunt carnea din organe, ouăle, avocado și peștele.

Dacă alimentația dvs. nu conține multe alimente bogate în biotină sau doriți să vă măriți aportul de vitamină care ajută la frumusețe, administrarea unui supliment este o soluție bună.

Cu o doză de 1 tabletă pe zi, Solgar® Biotin 300 µg comprimate vă va oferi o doză sănătoasă de Biotină, contribuind la:

  • Metabolism normal cu energie
  • Funcționarea normală a sistemului nervos
  • Metabolizarea normală a macronutrienților
  • Funcție psihologică normală
  • Întreținerea părului
  • Întreținerea membranelor mucoase
  • Întreținerea pielii

Mod de Utilizare:Ca supliment alimentar pentru adulți, o tabletă (1) zilnic, de preferat în timpul mesei. Nu depășiti indicațiile privind dozele de utilizare.

Ingrediente:

  • POATE FI CONSUMAT DE VEGANI
  • NU CONȚINE ZAHĂR, SARE ȘI AMIDON

Fiecare tabletă furnizează:

 

%EC VNR*

D-biotină

300 µg

600

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi