Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Solgar, Evening Primrose Oil, 500 mg, 180 capsule

Solgar
Indisponibil

Solgar, Evening Primrose Oil, 500 mg, 180 capsule, promovează funcționarea sănătoasă a pielii, a sistemului nervos și a sistemului cardiovascular, se gaseste in magazinele Herb.md, cu livrare in toata tara.

Volum
180 capsule
Brand
Solgar
465 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Solgar Evening Primrose Oil 500 mg– este un adaus alimentar ce nu contine gluten, grâu și lactate, bogat în surse de acizi grasi nesaturati Gamma-Linolenic Acid (GLA) care ajută la furnizarea sprijinului nutrițional pentru femeile cu PMS. De asemenea, promovează funcționarea sănătoasă a pielii, a sistemului nervos și a sistemului cardiovascular. Uleiul are o serie de proprietăți medicinale. Este utilizat în tratamentul bolilor sistemului genito-urinar, anginei pectorale, aterosclerozei, si pentru a normaliza tensiunea arterială. De asemenea, uleiul este folosit pentru a spori sănătatea ochilor, a sistemului nervos și cardiovascular, ca agent regenerator și pentru normalizarea nivelului hormonal. Produsul este complet vegetarian, deoarece este fabricat exclusiv din materiale vegetale.  

Mod de utilizare: Pentru adulți, luați zilnic una (1) până la trei (3) capsule, de preferință cu mese sau conform instrucțiunilor medicului.  

Supplement Facts
Serving Size: 1 Softgel
  Amount Per Serving %DV
Calories 5  
Calories from Fat 5  
Total Fat 0.5 g 1%**
Evening Primrose Oil (seed) providing: 500 mg ***
Linoleic Acid 365 mg **
Gamma-Linolenic Acid 45 mg ***
**Percent Daily Values (DV) are based on a 2,000 calorie diet ***Daily Value (DV) not established
Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi