Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-20.0%
NEW

Set cadou pentru bărbați Ajmal, Blu G/S 90 ml Eau de CLGN, 90 ml, Deo 200 ml

Ajmal
Disponibil

Set cadou pentru bărbați Ajmal Blu сu aroma la fel de nemărginit ca oceanul și iute ca vântul, acest parfum respiră prospețimea brizei marine. Briza sa răcoroasă și curată aduce ecouri de flori umede, lavandă proaspătă și pepene galben suculent.

1424 MDL 1780 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Adaugă la colecția ta aceast set de parfum, apă de colonie și deodorant Ajmal Blu cu un amestec proaspăt de parfumuri florale, fructate și acvatice, perfecte pentru bărbatul tânăr și modern.
Set Ajmal Blu include:

  1. Apa de parfum Blu EDP (90ml) cu note vii de mentă, lămâie revigorantă și măr acru. O inimă acvatică de iasomie, salvie și note marine creează impresia de a fi pe malul mării - briză de mare sărată și crocantă, ape cristaline și o adiere de prospețime subtilă. O bază de patchouli, vetiver și labdanum conferă acestui parfum revigorant note pământii profunde.
  2. Apa de colonie Blu Cologne (90ml) cu miros la fel de nemărginit ca oceanul și la fel de rapid ca vântul, acest parfum respiră prospețimea brizei marine. Briza sa răcoroasă și curată aduce ecouri de flori umede, lavandă proaspătă și pepene galben suculent.
  3. Blu Pour Homme Parfum DEO (200ml): un parfum franțuzesc rafinat și sofisticat, acest deodorant bărbătesc cu apă proaspătă răspunde gusturilor moderne ale tinerilor energici și arțăgoși. Acest deodorant parfumat expresiv și înghețat care îmbină clar notele proaspete de vârf de bergamotă, lavandă și pepene verde cu ingrediente revigorante precum lotusul și iasomia care formează baza parfumului.


Ingrediente: Levănțică, pepene verde, bergamotă, lotus, iasomie, mosc, lemn de santal, chihlimbar.

  • Note de vârf: Levănțică, pepene verde, bergamotă
  • Note de mijloc: Lotus, iasomie
  • Note de bază: mosc, lemn de santal, chihlimbar.


Setul cadou Ajmal Blu va fi cu siguranță pe placul oricărui bărbat.

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi