Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Now Foods, Methyl Folate, 1000 mcg, 90 comprimate

Now Foods
Disponibil

Metfolfolat (acid folic) este implicat în funcțiile de bază ale organismului: în diviziunea celulară, sinteza neurotransmițătorilor și ADN-ului, este necesar pentru producerea de globule roșii, stimulează transmiterea neurală și este esențial pentru dezvoltarea corespunzătoare a fătului.

Volum
90 capsule
Tara de origine
SUA
Brand
Now Foods
395 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Metfolfolat (acid folic) este implicat în funcțiile de bază ale organismului: în diviziunea celulară, sinteza neurotransmițătorilor și ADN-ului, este necesar pentru producerea de globule roșii, stimulează transmiterea neurală și este esențial pentru dezvoltarea corespunzătoare a fătului. Spre deosebire de forma obișnuită de acid folic, Metilfolatul este capabil să pătrundă bariera sânge-creier și ajută la menținerea unei stări neurologice de sănătate.

Conversia acidului folic în metilfolat, care este mai bine absorbit de organism, acid folic din surse alimentare, are loc în ficat și tractul gastro-intestinal. Acidul folic metilic este utilizat în eliminarea multor probleme de sănătate: în tulburările de dispoziție (implicate în producerea de serotonină, melotonină, dopamină, adrenalină și norepinefrină). Când protejați pielea de raze UV ​​și tratați  boli de piele (în special psoriazis), pentru a susține dezvoltarea normală a sistemului nervos la făt.  

Mod de utilizare: Luați 1 comprimat zilnic în timpul mesei.

Atenție: Produs destinat doar  pentru adulți. Persoanele în vârstă și persoanele cu afecțiuni medicale care pot înrăutăți absorbția lor de vitamina B-12 pot verifica adesea starea vitaminei B-12 în corpul lor atunci când iau acest produs, deoarece acid folic cu doze mari poate masca deficiența de vitamina B-12. Consultați medicul dacă sunteți gravidă / alăptați, luați medicamente (în special fenobarbital, fenitoină, primidonă și metotrexat) sau dacă aveți o boală (în special una care este asociată cu o absorbție slabă). A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra în flacon.  

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi