Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-10.0%
NEW

Now Foods, Quercetin With Bromelain, 60 caps

Now Foods
Disponibil

Now Foods, Quercetin With Bromelain Quercetin cu Bromelaina pentru a va intari sistemul imunitar in lupta cu raceala si alergiile

379 MDL 421 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Now Foods, Quercetin With Bromelain este un supliment alimentar pe baza ce  stimuleaza sistemul imunitar si previne starile de disconfort asociate cu schimbarea vremii, cum ar fi oboseala de primavara sau astenia. Quercetina este un bioflavonoid cu puternic rol antioxidant si proprietati antialergice. Acesta regleaza nivelurile de histamina in organism, pentru a mentine functiile normale ale sistemului imunitar. Activitatea antihistaminica a quercetinei ajuta la ameliorarea simptomelor alergiei si astmului.

Quercetina este un curățător de radicali liberi, prezent în mod natural, care susține funcția sănătoasă a sistemului imunitar de sezon. Studiile de laborator au demonstrat că quercetina poate contribui, de asemenea, la promovarea funcției respiratorii normale.
Bromelaina are o lungă istorie de utilizare de către fitoterapeuți și este cunoscută pentru a ajuta la susținerea unui răspuns echilibrat al sistemului imunitar la provocările mediului.
Această combinație complementară poate promova astfel sănătatea respiratorie pe tot parcursul anului și susține confortul sezonier general.

Valoarea nutritivă:

Dimensiunea porției: 2 capsule

Cantitatea în cutie: 60

 

Compoziție per 1 caps.

% Valoare zilnica

Quercetină

800 mg

**

Bromelaină  (2400 GDU/g)

165 mg

**

** Valoarea zilnică nu este stabilită.


Alte ingrediente: Făină de orez, hipromeloză (capsulă de celuloză), celuloză microcristalină, stearat de magneziu (sursă vegetală) și dioxid de siliciu.

Fără citrice. Nu este fabricat cu ingrediente din drojdie, grâu, gluten, soia, lapte, ouă, pește, crustacee, nuci sau susan. Produs într-o unitate GMP care procesează alte ingrediente care conțin acești alergeni.

Atenție: Numai pentru adulți. Nu utilizați acest produs dacă aveți alergie la ananas. Quercetina poate interacționa cu o varietate de medicamente; consultați medicul înainte de a utiliza acest produs dacă luați medicamente pe bază de prescripție medicală. Consultați medicul dacă sunteți însărcinată/însărcinată sau dacă aveți o afecțiune medicală (în special disfuncții renale). A nu se păstra la îndemâna copiilor.

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi