Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Paleta pentru ochi Heimish, Dailism Eye Palette Nudie Rose

Heimish
Disponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Paleta pentru ochi Heimish Dailism Nudie Rose oferă o combinație de culori roz-bej, care este perfectă atât pentru look-urile de zi, cât și de seară. Paleta completează machiajul elegant și sofisticat cu nuanțe potrivite pentru orice ten.

500 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Paleta de ochi Heimish Dailism Nudie Rose oferă o combinație de culori roz-bej, care este perfectă atât pentru look-urile de zi, cât și de seară. Paleta completează machiajul elegant și sofisticat cu nuanțe potrivite pentru orice ten.

Fiecare nuanță creează un efect tridimensional și se îmbină perfect în ochii tăi. Machiajul zilnic este completat de tonuri deschise și strălucire atractivă. Paleta de fard de pleoape are 3 texturi: fond de ten, sclipire și sclipici.

Textura mătăsoasă alunecă ușor, se amestecă frumos și creează o gradație netedă a culorilor. Puteți amesteca și crea propriile culori unice. Umbrele sunt foarte pigmentate, ceea ce le permite să rămână pe o perioadă lungă de timp.

Mod de utilizare: Întindeți ușor în jurul ochilor cu degetul sau peria. Folosind degetul pentru a aplica un finisaj sidefat cu sclipici intens, va spori și mai mult culoarea, volumul și aderența.

Recenzii
21.03.2024
Paleta este compactă și culorile sunt foarte gingașe. Se raspăndesc uniform fără a îngreuna pleoapele.
Produse noi