NEW

Queen Helene, Scrub, Oily and Acne Prone Skin, Mint Julep, 170 g

Indisponibil

Queen Helene, Scrub, Oily and Acne Prone Skin, Mint Julep, 170 g

100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

155 MDL
Anunță când va fi în stoc
Scrabul de fata de la marca Queen Helene ajută la curățarea profundă a porilor și la eliminarea eficienta a impurităților de pe piele, în timp ce glicerina hidratantă ajută la menținerea echilibrului umidității in piele. După aplicare, pielea devine mai curată și mai sănătoasă.   Caracteristicile scrubului:
  • Curăță profund lasand pielea neteda si curatata.
  • Potrivit pentru pielea grasă predispusă la acnee.
  • Îndepărtează celulele moarte, nu irită pielea.
  • Nu usucă și nu strânge pielea, are o aromă plăcută de mentă.
  Mod de aplicare: Masați ușor pe pielea curată și umedă, evitând zona ochilor. Clătiți cu apă caldă.   Ingrediente: Aqua (water), juglans regia (walnut) shell powder, stearic acid, stearyl alcohol, glyceryl stearate, glycerin, kaolin, sodium lauryl sulfate, dimethicone, isopropyl myristate, carbomer, cocamidopropyl betaine, potassium hydroxide, propylene glycol, sodium chloride, sodium sulfate, diazolidinyl urea, DMDM hydantoin, methylparaben, phenoxyethanol, propylparaben, benzyl benzoate, geraniol, fragrance (parfum)

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi