-19.9%
NEW

Set 2" Back to school"

Disponibil

Set 2" Back to school" drateaza intens pielea, lumineaza ușor pigmentarea nedorita și post-acnee, reîmprospateaza tenul, facându-l radiant și sanatos.

100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

310 MDL 387 MDL
 1. 10
 2. 20
 3. 30
 4. 40
 5. 50
 6. 60
 7. 70
 8. 80
 9. 90
 10. 100
Adaugă în coș

Set 2" Back to school" 

 1. Masca din celuloza cu pudra de perle JMsolution Glow Luminous Aurora Mask hidrateaza intens pielea, lumineaza ușor pigmentarea nedorita și post-acnee, reîmprospateaza tenul, facându-l radiant și sanatos.
 2. JMsolution Honey Luminous Royal Propolis Mask – este o masca din tesut, care hidrateaza în profunzime, hranește și reda stralucirea naturala a pielii. Crește imunitatea locala, întarește bariera de protectie a pielii și o protejeaza de influențele negative ale mediului.
 3. JMsolution Derma Care Ceramide Aqua Capsule Mask este o mască din țesatură pentru pielea uscată și matură. Produsul hrănește și hidratează intens, elimină uscăciunea și descuamarea, restabilește echilibrul hidro-lipidic, întinerește și previne îmbătrânirea prematură a pielii.
 4. Palmers, CBF Cocoa Body Scrub, 200 gr. – Acest produs conține o combinație unică de unt de cacao pur, unt de shea, vitamina E și ingrediente naturale de exfoliere pentru a hidrata, împrospăta, purifica și lăsa pielea strălucitoare.


Atenție: În setul cadou măștile pot fi diferite în limita stocului disponibil.

 

 

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi