Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-9.9%
NEW

Set Digestie ușoară (Basic)

Now Foods
Disponibil

Setul de suplimente Digestie ușoară (Basic) este soluția ideală pentru a menține o digestie sănătoasă, înlătură simptomele neplacute ale indigestiei si intolerantelor alimentare.

909 MDL 1009 MDL
Adaugă în coș
Descriere

O digestie sănătoasă și completă reprezintă 80 % din sănătate. Ea determină bunăstarea noastră generală, starea de spirit, silueta frumoasă și absorbția tuturor vitaminelor, mineralelor, aminoacizilor și acizilor grași. Ea reprezintă pielea noastră frumoasă, părul sănătos și puternic și sănătatea reproducerii. Și totul începe cu o digestie bună și o microflora intestinală sănătoasă.

 1. Aloe Vera gels (1 capsulă de 2 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 30 de minute înainte de mese)
  Extractul de Aloe Vera este o sursă valoroasă de vitamine, minerale și aminoacizi într-o formă biodisponibilă. Funcționează perfect ca agent de vindecare pentru membranele mucoase ale întregului tract digestiv. În plus, stimulează pancreasul să funcționeze pe deplin. Ca urmare, avem parte de mai puține balonări, mai puțin disconfort gastric și scaune sănătoase și regulate.
 2. Super Enzymes tabl. (1 comprimat de 3 ori pe zi. în timpul unei mese complete)
  Un complex complet de enzime digestive care facilitează digestia proteinelor, grăsimilor și carbohidraților. Alimentele de calitate procesate de enzime înseamnă confort în intestine, fără balonări și turbulențe.
  Important! conține Betaine HCl
 3. Probiotic-10 (utilizați 1 capsulă seara, la cel puțin 1 oră după cină, cu un pahar de apă)
  Complexul probiotic permite îmbunătățirea absorbției vitaminelor și mineralelor nu numai din alimente, ci și din suplimentele alimentare. O microflora sănătoasă înseamnă prevenirea bolilor fungice și susținerea imunității, scaune regulate și o piele frumoasă și curată, fără iritații.
Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi