Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-9.9%
NEW

Set - Immunity Kids

Disponibil

Set - Immunity Kids complex care protejează împotriva tuturor invaziilor - bacterii, viruși și inflamații.

1062 MDL 1179 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Sistemul imunitar este un mecanism natural complex care protejează împotriva tuturor invaziilor - bacterii, viruși și inflamații. Pentru ca acest sistem să funcționeze fără probleme, este important să oferim organismului o resursă pentru a realiza aceste procese și să stabilim o bună digestie. Stimulentele ușoare pe bază de plante sunt ajutoare imunitare indispensabile în timpul sezonului bolilor respiratorii.

 1. Alive kids chewable / Vit kids
  Cel mai bun tratament este prevenția. Copiii sunt adesea predispuși la frecvente boli de sezon din cauza carențelor de vitamine și minerale de bază. Prin urmare, este important să se administreze suplimente cu multivitamine cel puțin o dată pe an, într-un curs în perioada de creștere activă a copiilor, când nevoile de micronutrienți sunt foarte mari.
 2. Sambucus Elderberry (1-6 ani - 1 linguriță de 3 ori pe zi, peste 7 ani - 2 lingurițe de 3 ori pe zi)
  Acest sirop servește ca o prevenire puternică a virozelor și răcelilor. Componentele de bază sunt extractul de fructe de soc, echinacea și propolis. Extract de soc este un puternic antioxidant și agent antiinflamator. Studiile au arătat că aportul regulat de extract de soc negru ameliorează semnificativ severitatea gripei și a altor boli de sezon. Iar ca agent preventiv oferă un sprijin puternic sistemului imunitar.
  Echinaceea activează apărarea organismului și vă permite să evitați boala în stadiile sale incipiente.
  Extractul de propolis este un imunomodulator care îmbunătățește funcționarea sistemului imunitar și acționează eficient împotriva oricăror boli virale, inclusiv a coronovirusurilor.
  ! Important: Conține propolis, nu se administrează copiilor cu alergii la produsele apicole.
 3. Probiotic-10 (1 buc. la culcare, la cel puțin 1 oră după cină)
  Probioticele complexe întăresc sistemul imunitar uman, activează producția de anticorpi protectori. În plus, acestea normalizează imunitatea atât la nivelul imunității generale, cât și la nivelul mucoaselor, ceea ce face posibilă suportarea cât mai ușoară a bolilor respiratorii.
Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi