Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-10.0%
NEW

Set - Imunitate pentru Maturi (Basic)

Disponibil

Set - Imunitate pentru Maturi (Basic) susține sănătatea sistemului imunitar, osos, nervos și endocrin al organismului, menține sănătatea sistemului osos cât și reglarea nivelurilor de calciu si fosfor

533 MDL 592 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Setul Imunitate pentru Maturi (Basic) include:

 1. Now C-500 (1 buc. dimineața după micul dejun).
  Vitamina C este unul dintre cei mai studiați agenți de bază de susținere a sistemului imunitar. Această vitamină nu este produsă în corpul nostru și nu se acumulează, ceea ce înseamnă că trebuie administrată în mod regulat cu alimente pentru a ne proteja de radicalii liberi și de încărcătura virală. Dar este dificil să obținem o doză eficientă pe cale alimentară. Pentru a face acest lucru, ar trebui să mâncăm aproximativ 3,5 kg de varză murată pe zi - un record în ceea ce privește conținutul de vitamina C.
  Acest preparat conține, de asemenea, extract de măceșe - bioflavonoide, care activează acidul ascorbic și îi permit să pătrundă în celulă în mod cât mai natural, ca și cum am fi primit această vitamină din alimente.
 2. Now vit D 2000 ME (1 buc. dimineața, după micul dejun).
  Prevenirea deficienței de vitamina D ajută la menținerea sistemului imunitar pregătit să detecteze la timp agenții patogeni. Un aport regulat de vitamina D ne protejează, de asemenea, de apariția bolilor autoimune și inflamatorii.
 3. Zinc Glycinate (1 buc. dimineața după micul dejun).
  Un aport adecvat de zinc permite limfocitelor și celulelor neutrofile din sânge să lucreze eficient pentru a scăpa în timp util de orice proces inflamator și viruși din organism. Deficitul de zinc duce la o creștere a cortizolului, ceea ce scade instantaneu imunitatea. Acest supliment conține, de asemenea, ulei din semințe de dovleac, care are proprietăți antiseptice, ne protejează de elementele cancerigene și funcționează ca un antioxidant.
Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi