-8.9%
NEW

Tiam, Surprise B Patch, 24 Ea

Tiam
Disponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Plasturii antiinflamatori locali pentru acnee TIAM Surprise Patch au un efect antibacterian pronunțat, stimulează vindecarea inflamației fără formarea post-acneei. Reduceți zona de roșeață și scăpați de pustule în cel mai scurt timp posibil.

100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

72 MDL 79 MDL
  1. 10
  2. 20
  3. 30
  4. 40
  5. 50
  6. 60
  7. 70
  8. 80
  9. 90
  10. 100
Adaugă în coș

Plasturii antiinflamatori locali pentru acnee TIAM Surprise Patch au un efect antibacterian pronunțat, stimulează vindecarea inflamației fără formarea post-acneei. Reduceți zona de roșeață și scăpați de pustule în cel mai scurt timp posibil.

Produsul elimină eficient puroiul și impuritățile din coș, accelerează regenerarea țesuturilor și asigură o recuperare excelentă. Plasturile subțiri sunt aproape invizibile pe piele, sunt bine fixate și rezistă bine pe tot parcursul zilei. Rezistent la apă, nu se dezlipește sub influența transpirației și a altor factori externi, blochează și reflectă razele ultraviolete.

 

Patch-urile sunt prezentate în 2 tipuri:

Plasture B (7mm*10buc, 10mm*5buc, 12mm*9buc) - pentru inflamatii minore;

Plasture H (10mm*18 buc) – pentru inflamații mari

 

Mod de utilizare: lipiți plasturele pe pielea uscată și curățată din zona inflamației. Îndepărtați când conținutul plasturelui devine alb sau schimbați după 4-8 ore.

 

Ingrediente

Petroleum Resin, Cellulose Gum, Styrene Isoprene Styrene Block Copolymer, Polyurethane Film, Polyisobutylene, Liquid Paraffin, Tetrakismethane

 

16.01.2024
Эти патчи просто фантастические. Через ночь убирает неприятную проблему в виде красного большого прыща. В комплект входят разные размеры, что очень удобно. В целом потрясающий продукт.

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi