-9.8%
NEW

NatraBio, Children’s Cold & Flu Relief, 30 ml

Indisponibil

NatraBio, Children’s Cold & Flu Relief, 30 ml,Remediu care poate ameliora temporar simptomele de gripă și raceala,cumpara acum din toate magazinele Herb.md la un pret accesibil.

Volum
30 ml
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

284 MDL 315 MDL
Anunță când va fi în stoc

NatraBio, Children’s Cold & Flu Relief, – este un remediu natural homeopat lichid și sănătos, potrivit pentru copii și bebeluși de la 4 luni!

Produsul poate ameliora temporar simptomele de gripă și raceala cum ar fi durerile de gât, greața și voma, strănutul, scurgeri nazale, durerile de cap și durerile in corp. Formula este nealcoolică. Are gust natural dulce si nu are efecte secundare. Nu contine zahar.

Mod de utilizare:

Pentru copii și sugari de la 4 luni, puneți 0,5 ml sub limbă la fiecare 20 de minute până când simptomele se îmbunătățesc, apoi la fiecare 4 ore sau după necesitate. Pentru copiii pina la 4 luni, consultați medicul.

Pentru rezultate mai bune:Înainte de utilizare, curățați gura. După utilizare, nu este recomandat să beti, să mincati sau sa va spalati pe dinți cel puțin 15 minute.

Ingrediente active:Aconit (aconitum napellus) 3X, 6X, 12X, 30X, echinacea (echinacea angustifolia) 3X, ceapă roșie (allium cepa) 6X, eyebright (euphrasia officinalis) 6X, gelsemium sempervirens 6X, cinquefoil canin (sanguinsis) 6X, pulmonar (sticta pulmonaria) 6X; Auxiliare: acid citric, glicerină, apă purificată, benzoat de sodiu.

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Cele mai vândute
Produse noi