Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.
Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.
NEW

Certificat cadou in valoare de 1000 lei

Herb
Disponibil

Certificatul cadou “HERB” vă oferă posibilitatea de a achiziționa produse cosmetice sau suplimente nutritive de la cele mai renumite brand-uri americane, coreene, franceze. La achiziționarea produselor veți primi consultație profesionistă de la consultanții noștri, care în mod continuu își dezvoltă cunoștințele în domeniul cosmetologiei.

1000 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Certificatul cadou “HERB” vă oferă posibilitatea de a achiziționa produse cosmetice sau suplimente nutritive de la cele mai renumite brand-uri americane, coreene, franceze. La achiziționarea produselor veți primi consultație profesionistă de la consultanții noștri, care în mod continuu își dezvoltă cunoștințele în domeniul cosmetologiei și nutriției.
O piele sănătoasă și frumoasă este cheia succesului și face să te simți mai încrezută. Toate produsele comercializate în magazinele HERB sunt prevăzute pentru a obține rezultatul dorit pentru pielea ta, iar certificatul cadou HERB va bucura persoana dragă, care va fi extrem de recunoscătoare!
Certificatul cadou Herb este soluția pentru un șir de necesități ale tenului, părului, și întregului corp. Este cadoul potrivit și necesar pentru oricine și cu siguranță va fi unul apreciat.
Frumusețea exterioară și interioară este cartea de vizită pentru oricine! Iar oferind cadoul, care combină utilul cu plăcutul în ajun de sărbători este cea mai bună decizie.
Să avem grijă de aspectul nostru și să ne oferim câteva clipe de relaxare prin efectuarea etapelor de îngrijire este întotdeauna în tendință!
La HERB găsești cele mai bune cadouri pentru tine și pentru cei dragi!

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Cele mai vândute
Produse noi