Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-10.0%
NEW

Now Foods, NAC 600 mg, 100 vcaps

Now Foods
Disponibil

Now Foods, N-acetilcisteina (NAC) restabilește nivelurile normale de glutation în organism pentru a susține ficatul, rinichiul, respirația și sănătatea cardiovasculară.

380 MDL 422 MDL
Adaugă în coș
Descriere

N-acetilcisteina (NAC) este o formă stabilă a aminoacidului substituit cisteină. Acesta este un aminoacid cu conținut de sulf care acționează ca stabilizator pentru formarea structurilor proteice și este, de asemenea, necesar pentru formarea glutationului. Molibdenul și seleniul sunt oligoelemente importante care ajută la producerea mai multor enzime importante. Activitatea importantă a suplimentului N-acetilcisteina (NAC) restabilește nivelurile normale de glutation în organism pentru a susține ficatul, rinichiul, respirația și sănătatea cardiovasculară. 

Mod  de administrare: Luați 1 capsulă de două ori pe zi. Păstrați pachetele de prospețime în flacon până când acesta este gol. Păstrați flaconul bine închis în permanență între două utilizări. Variația naturală a culorii poate apărea în acest produs atunci când este expus la aer. Pot apărea pete în capsulă, dar nu afectează calitatea produsului. A se păstra într-un loc răcoros și uscat după deschidere.

Valoarea nutritivă:

Dimensiunea porției: 1 capsula

Cantitatea în cutie: 100

 

Compoziție per 1 caps.

% Valoare zilnica

Selenium (elemental)(from 5 mg L-Selenomethionine)

25 mcg

45%

N-Acetyl Cysteine (NAC)

600 mg

**

** Valoarea zilnică nu este stabilită.

Alte ingrediente: Hypromeloză (capsulă de celuloză), acid stearic (sursă vegetală), acid citric și celuloză microcristalină.

Nu este fabricat cu ingrediente din grâu, gluten, soia, lapte, ouă, pește, crustacee, nuci sau susan. Produs într-o unitate GMP care procesează alte ingrediente care conțin acești alergeni.

Atenție: Numai pentru adulți. Consultați medicul dacă sunteți însărcinată/în alăptare, luați medicamente sau aveți o afecțiune medicală. A nu se păstra la îndemâna copiilor.

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi